VÅRA LOKALER

”År 1870 uppfördes på den så kallade Hasselbladska ängen, numera Storgatan 3, Kjellbergska flickskolans hus efter ritningar av F.J.Heilborn. Det såldes 1898 till Odd Fellow Orden, som lät bygga om det efter förslag av arkitekten Hj. Cornilsen. Numera ägs huset av Tempel Riddare Orden.”

Ovanstående rader finns att läsa i det digra bokverket Antologia Gothoburgensis som är en bok om Göteborg genom tiderna. Den sista avdelningen i boken har titeln ”Kronologiska anteckningar om viktigare händelser i staden från dess grundläggning”. Och som en viktigare händelse omnämnes för året 1870 tillkomsten av vårt hus på Storgatan 3.

 

Våra lokaler, som har ett centralt läge, erbjuder gästerna en lugn och stimulerande miljö med en speciell atmosfär och lämpar sig väl för såväl kurser och konferenser som fest och högtid.

I fest/kurslokalen, som rymmer upp till 120 personer, finns en stor scen med piano och flygel. Där finns blädderblock, filmduk, projektorer för, film, video och data att tillgå. Vidare erbjuds trådlös internetanslutning utan kostnad. Kontakta oss för kod till anslutning.

Kök med spis, mikro, kaffebryggare, porslin, samt kyl och frys finns att tillgå.

Vi kan inte jämföra oss med några professionella anläggningar, men vi kan erbjuda låga priser i trevliga lokaler. Detta kan ske genom att vi arbetar efter konceptet: ”gästerna sköter sig själva och möblerar efter eget behov, samt lämnar lokalerna återställda och städade, i ett sådant skick de själva önskar komma till”.

Är du intresserad att hyra ordenssalarna - kontakta oss.

BILDER